Verkoopmakelaar

Verkoopmakelaar

De verkoop van je woning heeft nogal wat voeten in aarde. Het begint met de vraagprijs en wijze van presenteren van de woning. MMX Makelaars kan je daarbij goed adviseren, te beginnen met een (gratis) waardebepaling, zodat je weet wat je kan verwachten.

Verkoop

Verkoopmakelaar MMX Makelaars

De verkoop van je woning heeft nogal wat voeten in aarde. Het begint met de vraagprijs en wijze van presenteren van de woning. MMX Makelaars kan je daarbij goed adviseren, te beginnen met een (gratis) waardebepaling, zodat je weet wat je kan verwachten. Ook kunnen we eventueel een interieurstylist inschakelen om de woning verkoop gereed te maken en werken we met een professionele fotograaf die vervolgens de (digitale) presentatie verzorgt in de vorm van fotografie, plattegronden, videopresentatie en dronebeelden.

We verzorgen de bezichtigingen met koopkandidaten, begeleiden je in het onderhandelings- en biedingsproces en stellen we de koopovereenkomst op. Hierbij verliezen we de belangen van de verkoper nooit uit het oog. Nadat de koop is gesloten en het contract getekend, zorgen we dat de notaris van de kopende partij tijdig alle documenten en informatie ontvangt. En aan het einde van dit hele proces regelen we de sleuteloverdracht en verdere nazorg.

Onze werkzaamheden voeren wij uit op basis van ‘no cure no pay’ en doordat wij in de meeste gevallen door een slimme onderhandelingsstrategie een hogere verkoopprijs kunnen realiseren dan wanneer u zonder makelaar verkoopt, verdien je onze courtage meestal ruimschoots terug. Meer weten, maak een afspraak voor een vrijblijvende intake ter kennismaking.

Contact opnemen

Verkoop

Meer weten over onze werkwijze?

Contact

Onze deur staat altijd voor je open. Mailen of bellen mag natuurlijk ook.

Contact opnemen Bel mij terug

Meer weten over onze werkwijze?

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod