MMX Makelaars

Een nieuwe makelaar in de vastgoedmarkt met een frisse blik op de markt. Ons team beschikt over ruim 30 jaar bouwkundige en vastgoedervaring, aangevuld met nieuwe inzichten vanuit Facility Management en Vastgoedmanagement. Deze expertise combineren we met een persoonlijke benadering: pandgericht én klantgericht!

Ons team is ervaren, gedreven en ambitieus en helpen u graag bij het realiseren van uw (woon)wensen zowel voor aankoop, verkoop, waardebepaling als verhuur van uw vastgoed in de regio Zuid- en Midden Limburg (043 – 045 – 046 – 0475)

Team MMX

André

André heeft jarenlange ervaring in de bouw- en vastgoedsector. Deze kennis en expertise zet hij graag in bij het adviseren van verkopers en kopers van vastgoed. Met een directe wijze van communiceren, weet u waar u aan toe bent.

Mathijn

Mathijn is sinds 2019 werkzaam in ons team als ondersteuner op kantoor en in de buitendienst, naast zijn studie aan de opleiding Facility Management in Heerlen. Mede door de werkzaamheden in de vastgoedbranche is zijn interesse in het vastgoed sterk gegroeid.

Joeri

Joeri is werkzaam als assistent makelaar en heeft veel affiniteit met vastgoed. Klantvriendelijkheid, tevreden verkopers en kopers staan bij hem centraal.
Hij helpt u graag verder uw woning zorgeloos te verkopen of aan te kopen.

Joep

Na een bouwkundige opleiding is Joep al snel in de vastgoedontwikkeling terecht gekomen. Bij MMX Makelaars combineert hij deze uitgebreide kennis graag met het persoonlijke contact met verkopers en kopers van vastgoed.